sâmbătă, 22 februarie 2014

Experienta echipei GS Music Production poate transforma lansarea unui album intr-un eveniment de o experienta unica si memorabila!


Artiştii ştiu că găsesc mereu în firma

GS. Music Producţion un producător competent,
care acordă o atenţie deosebită fiecărui artist în parte.

Studioul Starurilor Muzicii Populare.

Cel mai mare producător şi distribuitor audio-video din Oltenia!
Muzica ta e la noi ! 
Experienta echipei GS Music Production poate transforma 
lansarea unui album intr-un eveniment de o experienta unica si memorabila!

Pachetele de servicii pe care le oferim pentru organizarea evenimentelor includ: Servicii foto-video:fotografi si cameramani profesionisti,mixaje video live,montaje audio-foto-video spoturi de promovare a evenimentului Publicitate, materiale promotionale si PR:.conceperea design-ului, tiparirea si amplasarea de bannere, afise etc.,crearea si publicarea unei pagini web dedicate evenimentului)Promovarea materialelor distribuite in reteaua proprie prin contractele de publicitate incheiate cu posturi de TV-Radio atit nationale cat si teritoriale.
Aranjamente muzicale si orchestratie,reclame muzicale,spoturi audio-video,desing coperti,postere,afise,bannere,calendare,editari CD-uri dvd-uri
Design CD/DVD 
Impactul vizual sporeste atractivitatea oricarei prezentari de informatie, mesajul transmis fiind in felul acesta mai bine receptionat.
O prezentare personalizata, pe un suport modern, denota preocupare pentru imaginea dumneavoastra si poate reprezenta un avantaj competitiv pe piata.
Va oferim servicii de creare coperti si skinuri de cd-uri / dvd-uri personalizate pentru albumul dvs. ce include suport media. Un design profesionist este marca unei calitati superioare a serviciilor oferite de firma GS Music Production.



Bannerele sunt elemente grafice plasate in diferite zone alea site-ului cu link-uri catre alte site-uri. Scopul lor este de a creste numarule vizitatorilor de pe o pagina web, promovarea unor produse, fie ca este vorba despre un banner interativ (flash) sau bannere in format gif, animate sau statice.
GS Music Production stie sa te puna in valoare. Bannerele tale vor capta atentia userilor, acestia din urma vor accesa pagina ta de web.




GS.MUSIC PRODUCTION... va pune la dispozitie urmatoarele servicii:
· Filmari pentru diferite evenimente , in sistem Full HD
· Procesare , montaj in sistem Full HD
· Realizare videoclip , dvd, in sistem Full HD
Dotare Video:



Camera video Sony NX5 Full HD + DSLR Canon 60D,plus obiective:
-Macara video
-Trepiede profesionale
-Steadicam + Flycam + confort arm (Acest sistem este dedicat filmarilor in miscare, din mers si are rolul de a stabiliza imaginea in timpul filmarilor, chiar si la miscari bruste a camerei de filmat) 
-Filtru circular de polarizare , HOYA HD, pentru eliminarea reflexiilor.
-Blende de difuzie si reflexie.
-Statie grafica de editare si procesare a materialelor video (Procesor Intel Core i5, 16 Giga memorie RAMM DDR3, HDD 1,5 TB, placa grafica cu memorie RAM de 4GB si procesor 1000 MHZ si 128 biti, monitor Philips 23" Full HD.
Sistem profesional de iluminare pentru filmari in interior.
Filmarile se realizeaza in format Full HD 1080 50i, 25fps pe carduri de memorie, prelucrarea materialelor video facandu-se astfel rapid si la o calitate inalta, care satisface gusturile si celor mai pretentiosi clienti.








GS Music Production va ofera urmatoarele servicii:
Sedinte foto.
Dotare foto: Aparat foto DSLR NIKON D3100+GRIP Obiective pentru diferite necesitati: Nikkor 50mm f/1.8 , Nikkor 18-55 mm f/3.5-5.6, Nikkor 14-24mm f/2.8 Blitz Nikon SB 700,trepied,ruscac Tamrac 75 ADVENTURE ,Filtru circular de polarizare pentru eliminarea reflexiilor, carduri cu viteza de 30mb/s ! Pentru un rezultat final cat mai placut se folosesc programe ca Photoshop CS6 ,Lightroom 5 ,NX2 ,Portrait Professional 10!




IMPRIMĂRI ŞI MIXAJE AUDIO 
serviciu asigurat prin parteneriate cu următoarele:
Studiouri:
“Real Sound Studio”- Chişinău
“Onix” – Targu-Jiu
Orchestre:
“Lăutarii” din Chisinău condusa de Maestrul Nicolae Botgros
Orchestra "Fraţilor Advahov "condusa de Maestrul Vitalie Advahov
“Doina Gorjului” din Targu Jiu condusă de Maeştrii
Aurel Blondea şi Marcel Parnica
“Maria Tănase” din Craiova condusă de maestrul Nicu Cretu





....PRODUCTIE SI MULTIPLICARE CD-URI SI DVD-URI
· Multilpicare CD-uri
· Multiplicare DVD-uri



DISTRIBUŢIE
-asigurată la nivel naţional prin magazine proprii cu puncte de vânzare în toată ţara.Gorj, Dolj, ,Arges, Vâlcea,Timis,Caras-Severin, Mehedinţi .
- vanzari online prin trei magazine proprii care vand atat in tara cat si in strainatate. 
-prin firme de distribuţie cu puncte de vânzare în toată ţara.
- in toate supermarketuri mari din tara 



PENTRU COLABORARE SUNATI LA ;
-0768934829/0760077944
e-mail ;gsmusicproduction@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu