joi, 23 august 2018

Lansarea oficială a albumului ,,Ană, fată de la munte” Alexandra Bleaje






Un spectacol aniversar în cinstea interpretei de muzică populară Alexandra Bleaje va avea loc duminică, 23 septembrie, în comuna Domnești, județul Argeș. Solista Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” sărbătorește împreună cu alți artiști de seamă împlinirea a 10 ani de cântec popular. Spectacolul se intitulează ”Ană, fată de la munte” și se va desfășura la Teatrul de Vară din comuna Domnești, de la ora 15.00. De altfel, spectacolul poartă titlul celui mai recent album al Alexandrei Bleaje, o colecție muzicală ce va fi lansată în ziua în care va aniversa un deceniu de muzică populară. O mulțime de artiști îi vor fi alături la ceas aniversar și vor cânta în cinstea sa.
Este vorba Maria Loga, Valentin Sanfira, Victorița
Lăcătușu, Nina Predescu, Ilie Dură, Traian Frâncu, Claudia Torop, Natalia Gorjanu, Maria Constantin, Marian Medregoniu, Georgiana Bîrsac, Daniel Bîrsac, Aura Stoican, Marius Țugulescu, Victoria Meitescu,Nicusor Ionita, Ilona Anghel, Constantin și Cosmin Gaciu, Grupul Cununa Domneștiului.
”Mulțumesc Dna Ioana Anton pentru sprijin și pentru încrederea acordată..mulțumesc tuturor celor care ați ales sa îmi fiți aproape la ceas aniversar și la lansarea oficiala a albumului ,,Ana fata de la munte"...e o onoare și un privilegiu sa pot fi înconjurată de colegi și prieteni adevărați!! VA MULȚUMESC!! 
🙏Iar pe dvs dragii noștri vă așteptăm cu drag!„
 a spus Alexandra Bleaje.
Prețul unui bilet de intrare la spectacol este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate de la primăria comunei Domnești.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu